Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan gränser

Utan ett liv

Går  på vägarna fram och tillbaka

I horisonten

Ligger solen ned

Det finns ingen vind

Blåser mot kärlekens sorg

Där inga tårar längre

Spolas bort av glädjens flod

Lyckan finns där

Gör livet helt

Värmen omfamnar

Tar dig tillbaka in igen

En annan väg

Alltid är där för dig

Sårbarheten göms in djupet

Utan gränser finns det  alltid hopp

till något bättre förgyller dagen

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-21 10:04



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Lycka och kärlek helar livet...
Det ser jag i dina ord...
2021-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP