Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtekross


Aj det gör ont
Säg mig när går det över?
Det går inte över
Hjärtat ditt har brustit




Skapa | Skriva av E.d
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-21 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.d