Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlusten

I panik ropar jag att du ska komma tillbaks
Men rösten har svikit mig, du hör inte och det är försent.
Du tar ditt sista andetag sen ser jag dig aldrig mer
Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan
fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan
fan fan fan fan fan fan




Skapa | Skriva av E.d
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-21 22:36



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
"Vad är det som har hänt här"? undrar läsaren. Är någon på väg att dö, eller överge på annat sätt? Mycket stark känsla i det här?
2021-05-22
  > Nästa text
< Föregående

E.d