Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter regn kommer solsken


Tröstevisa

Min vän,
solen
har semester
och har lämnat kvar mig.
Vandrar under molnen,
där regnet faller
på mina tårdränkta kinder.
Vem ser tårarna i regnet?
I inte ens jag.

Då kom våren,
på lätta vingar
över änglarnas äng,
till skogen
vid bergets slut
och grönskan
väcktes till liv
igen.

Torka tårarna
som faller,
de som gör kinderna
våta.
Trots att regnet gör
att de bara finns
för mig,
omfamna
livets svårtydda gåta,
för snart kommer
sommaren åter igen.







Bunden vers av AKT VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-22 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AKT
AKT VIP