Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väljer mig

du sa
måste jag välja
väljer jag inte dig
och jag
dog på köksgolvet
igen & igen & igen

måste jag svälja
så jatack någon
annans skit än din
och när du vänder ryggen till och går
på tåget skiftar jag skepnad till någon
som kan skåla i champagne sätta
fjädrar i hatten eller håret och inte undra
om du somnat än och om hon är hos dig

din kaffekopp tar språnget ur min hand
krossas precis framför mina fötter
jag sköljer ut tårarna med diskvattnet, tänker;

måste jag välja
väljer jag inte dig
jag väljer mig.




Fri vers av Evelina Bramstång
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-24 18:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt om kärlek som inte håller eller inte existerar. Du skriver snyggt och med bra flöde. Slutet lyfter och jag känner att diktarjaget väljer rätt. bravo!
2021-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Evelina Bramstång