Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Cosmo


djuphavsgrav

vi lovar varandra att aldrig
döma eller anklaga varandra
för allt vi gjorde
i jakten på den vita valen
- gnosis hade varit att själv bli den

men jag lärde mig att röra mig medströms
i världen
glömde bort att jag
matat mörkret med min mun
som om det varit en fågelunge
var det så jag tänkte
nu tänker jag
jag tänker
att du smakar
som att drunkna.




Fri vers (Fri form) av Evelina Bramstång
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-11 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Bramstång