Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den som går upp och den som sjunker

 

Allt i livet!

 

Går bara upp i sitt värde

Bara upp och upp och aldrig ner

 

Hyrorna

Mat

 

Medicin

Sjukvård

 

Kosmetika

Prylar

 

Osv

Osv

 

Den enda som går ner i sitt värde

Är en människa

 

Längre arbetstider på jobbet

Mot mindre betalt

 

Tyngre arbete

Mot mindre betalt

 

Diskriminering på jobbet

Blir avsagd

 

Med mera…

Listan är långt att vara över

 

Man sluter sitt liv och blir pensionär

Pengarna som knappt räcker till mat till sitt husdjur

 

Och kanske hemlösa hamnar på gatan

Eller dumpas på ett äldreboende i väntan på sin död

 

Den som har sagt att en människa är värdefull!!!!!

Den som har sagt att alla är likavärde!!!

 

LJUGAR!!!

                                                                                                                                          




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2021-05-26 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP