Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Singel maratonlopp

 

Jag!

 

Sprang

Och

Springer så fort jag kan

 

Tittar inte upp

Inte heller framåt

Utan bara bakåt

 

Barfota är mina fötter och blöder

Andfådda och svabba är mina andetaget

Virriga och suddiga är mina tankar

 

Jag bara springer

Jag vill bara springa och fortsätter springa

Jag vill inte ha uppehåll

 

Det är någon förföljer mig

Det är någon som skuggar mig

Det är någon som vill ha blodet av mig

 

En människas religion!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-05-27 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP