Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rustar för framtiden

 

Rustar!

 

Jag rustar!

För en lång holmgångkamp

 

Mellan världen och mig

Mellan mig och mig själv

 

Världen mot mig!

Jag står ensam i min kamp och kämpar

 

Hårda tider väntar

Långa strider väntar

 

Mörka moln svart regn regnar

Maskerade ansikte halshugger

 

Och jag ensam kämpar mot världen

Mot de onda krafterna

 

Rustar!

Rustar!

 

Rustar son FAN för min DÖD!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-05-27 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP