Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V å r e n

 

Lever i vårens tid
nu har den kommit

Allt får jag njuta av

Fiskmåsars skrän, fågelkvitter i skyn
uppvaknande plantor i jorden

Himmel och hav
sol och varma vindar

Nu är min vårtid




Fri vers av Litchi VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-28 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP