Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRECKKOD - tanka

Gula pollenstreck

vid lilla badets strandkant

ingen vill bada

utom plaskande hundar

bryr sig bara om leken




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-05-28 18:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så mycket pollen i år. Du fångar det perfekt.
2021-06-01

  Susen VIP
Pollentårar ett gissel
2021-05-30

  ULJO
Pollen är ett gissel
2021-05-30

  Öknens Ros VIP
Bara hundar kan bada så!
2021-05-29

  Feliaxel VIP
Pollen är ett stort problem på många skilda sätt
2021-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Ingen lockande syn, förstår att badlusten försvinner.
2021-05-28

  Niliboy
Fina hundar leker alltid!
2021-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP