Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synd på en sån sällsynt passion


Cunnilingus interruptus



vartefter den ena eftersmaken efter den andra
avlöste den förra skenade snart förväntningarna
vilt bortom all ordning,
hög av förväntan rang den sista nyansen ut på
spetsen av hennes överstimulerade tunga just


Men han hade just vänt henne ryggen som
hon slöt ögonen att låta sig exalteras totalt



utlämnad åt sin vidöppna nakenhet slocknade
den största gnistan som kunde bränt hela tider
bortom tidens avlägsna horisonter utan minne






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 187 gånger
Publicerad 2021-05-29 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain