Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappat lusten

så mycket jag har försökt läsa ge mycket men får bar




Fri vers av Steff...
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-29 23:45



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fortsätt läsa!
2021-06-25

    Sefarge VIP
"Att ej ge upp
Ta till sig det
goda,utanför
För att växa
inuti. ..?
;)
2021-06-20

    Steff...
Tack,tar bort denna nu då det ionte blivit värre
2021-06-18

  Cikoria Blå VIP
Hoppas du snart är på banan igen!

2021-05-30

  Blomma-Stjärna VIP
den känsla du förmedlar är svår att bära på - hoppas den inte håller i sig länge!
2021-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Steff...