Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ödet är vad det är, men med aldrig så lite trots ler man åt allt


Om konsten att dö ihågkommen



ärtsoppan var egentligen inte god men han log
ändå när han ljög och sa att den var, sen full i
mjugg ljög han igen med en oärlig komplimang

som utan att han visste det gick rakt i hjärtat
på rara men ack så fula stackars Ulla-Sara
där hon hjulbent och skelögd serverade med
ärtsoppa på klänningen intorkad sen länge nu


Hon gick som på sällsynt höga moln hela den
dagen, nynnande falskt men ack så smittsamt

kär som en ungmö var hon den gamla tokan,
- och
många fann kärleken helt spontant den kvällen
men inte Ulla-Sara, ful som stryk men ömtålig
utan att någon egentligen brydde sig om henne




Skändad såväl före som efter sin död fann man
hennes kropp svårt bränd i en latrin en bra bit
utanför området, knappt igenkännbar men nog
på smilgroparna som alltid varit hennes unika






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-30 00:19



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Märklig berättelse, tänkvärd
2021-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP