Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

masturbation


med din silkeslena bara vita
hud, dina pianofingrar
med ditt rena ansikte, dina svarta
ögonfransar
tar du dem
alla tre
till dig

och de grymtar, smäller röda handflator som ekar
på dina skinkor
deras säd
deras girighet
deras handkamera och
deras exponering,
kvinna, ung oanvänd
kvinna, madonnans honungkyss
kvinna, tillåtelsernas mekka

internet är för berömmelse och
berömmelse är för tomma själar,
en oändlig brunn av pengar

med din hand greppar du en av dem,
med din mun, en annan
med din fitta, den sista

hör du ett ljud någonstans ?

deras intrång är inte bara på din kropp
deras intrång är inte bara deras,
utan även mitt

med satserna i ansiktet, nerför din haka
ler du
in i kameran
in i de osynliga männens pulserande kukar

sedan slutar klippet
och jag, jag torkar av mig
på en blå handduk, jag haft
till hands

sätter mig sedan och läser dagstidningarna
på nätet
så att jag slipper
betala

det är så mycket billigare så




Fri vers av Robert W
Läst 1798 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2006-07-24 18:34



Bookmark and Share


  87383 Karlsson
tror att jag försökte skriva en sådan här en gång, men den ville inte ut och
jag ville inte visa den.

den här träffar precis där, är precis så skamlöst naken som en dikt nödvändigtvis måste vara när den försöker förhåller sig till sin författare.

bokmärke.
2018-07-29

    bedragare
fint!
2007-07-27

    ej medlem längre
WOW! Du fångade allt jag tycker och tänker, och jävligt snygg dessutom.
2007-03-16

    Erika H
mer mer
otroligt bra
cissi
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W