Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack mamma

Kalendern säger att det är din dag
Men för mig är det en dag av sorg
Vill ha en mamma att fira
Istället blöder jag på badrumsgolvet
Istället gråter jag under duntäcket

Du fick mig att blöda och gråta
Gång på gång
Jag ligger kvar på golvet och du,
Du tänker på annat

Tack mamma.




Övriga genrer av Neaskriver
Läst 132 gånger
Publicerad 2021-05-30 21:25



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Satans helvete va sorgligt och jävligt. Skriv bara, skriv !
2021-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver