Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon stänge dörren och gick i väg

 

Min själ

Var

Så arg på mig som fan

 

Hon

Stängde

Dörren och gick i väg

 

Förvirrad!

Vemod!

Blev jag och krympte i mina tankar

 

Jag

Blev

Utan min själ

 

Jag

Tänker

Utan min själ

 

Jag

Skriver

Utan min själ

 

Söker

Inte

Efter en ny själ

 

Jag är själlös

Jag är hjärtlös

Jag är kärlekslös

 

Och!

JAG!

Heter... !

Naji!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-05-31 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP