Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänker på vingarna!

 

Jag!

Tänker!

På vingarna!

 

Som tar mig ur SVERIGES fångenskapen ut

Som befriar mig ur ensamheten ut

Som gör mig till en värdig människa igen

 

Jag!

Tänker!

På vingarna!

 

Som gör mig till ett kärleksfullt hjärta

Som gör mig till hel utan sprickor

Som gör mig till en älskade människa

 

Jag!

Tänker!

På de vingarna!

 

Som ser på mig som ett hav

Som ser på mig som en äng

Som ser på mig som en fågel

 

Jag!

Är!

Är Förbjuden att få vingar i SVERIGE!

 

Livdömd!

Livdömd!

Livdömd!

 

Till döden och hatat av inga skäl!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2021-05-31 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP