Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famla runt

I drömmarna är allt så klart

Inget mörker faller ned

Kämpar finna rätt väg

Står stilla

Vet inte vad som sker

Kommer smärtfullheten

Fångas upp

Rättfärdigheten 

Få start på något bättre

  Gömma bort

Ett ansikte

Visar tårar

 Famla  runt

I en värld av taggar

Sticker ut

En tröst

Ge aldrig upp

Vad än  som sker

 

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-31 15:05



Bookmark and Share


  Niliboy
Ge aldrig upp i denna taggiga och ofta liknöjda värld!
2021-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP