Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild av oss

Dröm om en varm
sommardag
med himlen som är klarblå
Blommorna luktar och lockar
insekterna till intimitet
Vi dansar över ängen
tills vi ramlar över varandra
Överraskande skrattar vi
innan jag reser mig upp på armbågen
Du tystnar när jag försiktigt
Flyttar en hårlock från ditt ansikte

Tänk dig en bild på oss 
där vi förenas i en kyss
Kan du föreställa dig detta
Ser du det min älskling
Kyssen som förenar oss
för evigt på en bild

Dröm om en varm
sommardag
där havet ligger stilla
Barn som leker på stranden
glassar som smälter
rinner över händerna
Där lägger vi oss ner
låter solen torka oss
Jag blundar känn dina fingrar
som försiktigt smeker mitt bröst
innan mitt ansikte skuggas

Tänk dig en bild på oss
där våra läppar möts
Kan du se detta hända
att vi två förenar oss
Förevig blir vår kyss
på bilden som förenar oss




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-31 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard