Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig. Till er.

Det faller ett mjukt sommarregn.
Så mjukt att lövverket inte ger vika. Avstår darr.
Så mjukt landar den lilla regndroppen
på bladet,
på marken.
Lägger sin blöta hinna tätt intill kinden.
Under ögat.

Så mjukt landar sommarregnet att den hinner avge sin tröst.
Sitt hopp om livets fortsatta spirande.
Sitt hopp om att syret återkommer.
I väntan på känslan avger den sin tröst,
intill kinden,
under ögat.




Fri vers (Fri form) av TinaNahkuri VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-01 21:20



Bookmark and Share


  miominmaj
wow, så fint skrivet!
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

TinaNahkuri
TinaNahkuri VIP