Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När då är nu

När livet skiftar och klivit över kanten, över tröskeln till det som då var ett sen.
När dagarna blir långa. Långsamma. När veckorna går fort.

När då är ett nu.
Ett sen som planar ut vari långsamheten ges tid att vidga blicken, välja stunder, ögonblick som med sin utvalda klarhet markerar det som var då.

När då är nu.

Ett sen som förlorat sin hägring och ett då med skimmer i soldis.

Då, i denna stund. Nu.




Fri vers av TinaNahkuri VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-01 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TinaNahkuri
TinaNahkuri VIP