Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg mot cancerbehandlingen.


Det är aldrig försent

Hon köpte sig en portabel laddare. En grå, smal, en som passar i fickan. En portabel laddare med lagom kort sladd, en som inte trasslar i fickan.
Nu kunde hon fuskåka med gardering. Om de skulle tänkas kliva på, nu när det inte gick att stämpla i mellandörren. En av alla bieffekterna av corona. Stämplingsfri påstigning i mitten. Med portabel laddare i beredskap skulle hon ha laddning kvar i mobilen för att kunna lösa ut sin biljett. Rätt ska ju ändå vara rätt.

Hon log åt sig själv bakom munskyddet. "Det är aldrig försent att göra något nytt", tänkte den ålderstigna damen för sig själv.




Fri vers (Fri form) av TinaNahkuri VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-01 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TinaNahkuri
TinaNahkuri VIP