Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid Gabriel Jönssons grav


På Glumslövs kyrkogård

På Glumslövs kyrkogård
finns en enkel gravvård,
där du kan stanna till ett tag
en stilla, höstlig dag
och fundera över livets gång
och vågornas sällsamma sång
och läsa några enkla ord
från en som lämnat denna jord:

"Jag sjöng blott en liten stund.
Sjung för mig evigt, Öresund."

 

 




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-02 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP