Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad men räddad

 

 

sommaren var aldrig så varm som då

när ung flicka hon var

oskuldens tid var redan förbi

hon sörjde sin förlorade tro på det goda

nej, aldrig hon skulle förstå

barndomen hon ej hade kvar

hon föll ner i djup apati

hon såg ej prins förklädd till groda

 

livet tungt och meningslöst var

ville inte stanna kvar

kunde inte gå sin väg

unga flickan kunde ej fly sitt öde

fick stå ut med plåga alla da'r

ingen gnista hon har

hon ser bara en utväg

börjar tänka på döden

 

befrielsens dag som av en ängel sänt

hon grät av lycka att slippa plåga

förövaren ställd inför faktum

kan ej skada mer

hon sådan lycka ej tidigare känt

nu kunde hon äntligen våga

vistas i alla rum

mot framtiden hon ser

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-06-04 09:00



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Slutet gott, allting gott...?
2021-06-08

  överlevaren VIP
Saga med lyckligt slut....
2021-06-04

  Susen VIP
Gillar vändningen till det positiva på slutet med upprättelse
2021-06-04

  ULJO
Så bra att det slutade väl till slut
2021-06-04

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att hon fick upprättelse så att såren kunde läka.
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP