Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamna livet

Ser lite längre bort livs horisonten

Skapar  dagen i  olika kulörer

En bild av skönhet

Enkelhet  och själva livet

Uppmuntran 

Glans dagar som varit

Finner fotstegen i grönskan

Ute skiner solen

Nöjd ser en klarhet

Omfamnar livet

Känn hur hela kroppen

Går stark längs vägen fram

I väntan på en ny tid.




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-06-04 10:02



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket vacker dikt med dithörande acossiationer!
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP