Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär mig simma


När mörkret faller över en stilla kväll
blir tiden allt mer trögflytande
ångestfyllda vågor lyfter sin blick
samlar kraft
sköljer bort fästet

Bland de vita gässen
skymtar en skär horisont
bjuder på en ljus förnimmelse




Fri vers (Fri form) av anonymhej789
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-05 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789