Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne

 

 

ljumma aftons vind

smeker rodnad kind

löften viskas ömt

det du alltid drömt

 

en kväll av lycka

med Amor smycka

Eros skänker lust

en romantisk pust

 

sinne fyllt av åtrå

tillfredsställelse få

het är natten

svalkande vatten

 

när morgon gryr

minne så dyr

av kärleksakt  så himmelskt skön

då det sås kärleksfrön

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-06-12 11:33



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kärleken är död. Leve kärleken!
2021-06-18

  Susen VIP
Sensuellt och vackert skildrat om ett möte i åtrå
2021-06-12

  Sparvögat VIP
Ord fyllda av kärlekens doftande och sensuella landskap…
2021-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP