Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förlåta

Ja, det är att förlåta allt

att leva i nuet

och se till det som ändå är gott

 

Mitt öde och mitt liv

är format av den svenska kulturen

Jag vet att jag måste härifrån

en vacker dag

väntar bara på lämpligt sällskap

Då drar vi söderut  eller västerut

bägge två.

För, härifrån ska jag...

Vill du följa med?

 




Prosa av bohemen VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-06-12 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP