Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllda arkiv

Så jag försökt
kunna komma ihåg
allt

Men arkivet är fullt
vardagsrum och kök
likaså

Som en samlare
med travade saker
i hög
så är mitt minne

Gångar i labyrinter
med dödens rester
grinande kring mig
likt pestens katakomber

Nu rasar det
här och där
fragment blandas

En solig dag på stranden
dubbelexponeras
med någons dödsbädd

Kom den röda bilen
före den blå?
Eller var det en bil?

Söker kanske en resetknapp
att städa och rensa
börja om

Eller i varje fall
selektivt minne
där guldkornen
finns kvar




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-13 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP