Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


En öppning

Svanparets ungar
kläckta
simmar tätt intill


Nyponrosen i blom
bildar fond mot
silvergrått vattnet

Himlen blå idag
sval vind efter
gårdagens regn

Möter leende bilder på skärm
distansen kännbar
solskärmen färgglad

Pärmen med noter
färdigställd
en kör får sjunga igen
avstånd hållas

G7 länderna möts idag
en ljusning anas
koltrastens småprat
hörs genom det öppna fönstret

©Eva Hedlund fd Langrath 2021 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-14 11:52



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig iaktagelse från naturen som är så viktig för oss
2021-06-14

  Sparvögat VIP
Du målar livets skönhet och hopp i dina ord…
2021-06-14

  Monica Lindgren
Sympatisk, impressionistisk dagboksaktig text!
2021-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP