Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln i skyn

Fågeln den flyger
Högt i skyn

Frihet i varje vingslag
Skratt i varje andetag

Ingen över henne kan bestämma
När nuet bränns

Tar hon ett kraftslag
Flyger till nya äventyr

I nya hjärtslag

Hennes vemod lämnar hon kvar

Hon skrattar i den höga sky

Titta så små ni är

Ni som försökte min självkänsla ta!

Jag flyger över er
Bara jag

Jag skrattar i varje vingslag

För fågeln
Det är jag

Jag skakar av mig alla onda tankar
Från minnen i forna dar

Jag älskar att känna en frihet
I varje andetag

Jag älskar spänningen när jag till nya äventyr mig tar

Jag hoppas och ber
Att lyckan inom mig får stanna kvar

Copyright S.S 2021




Fri vers av SaraLMaria
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-14 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraLMaria