Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vid Sularpskärret


tanka15jun21

Gökens rop från en

trädtopp fördes vidare

av västanvinden

 

En annan gol från kärret

där grodorna nu tystnat 




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-15 08:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag har det gemensamt med Tarzan och Jane, jaktgudinnan Diana smyger gärna omkring mellan de vilda stammarna i skogen, det är så blå himmel också och lockar så till skriveri...
2021-06-15

  KYREUS of Sweden
Fint.
2021-06-15

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=WROEjyXlYRg

2021-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Kanske hade den ätit en groda...?
2021-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP