Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudinna


du smälte mitt sinne
ögonböj

precis som en gudinna

fager som få
vacker som Dig

ögon att drunkna i
hår att snufsa i

ben att bedåra

som Din

vördnar jag varje steg du tar

lyder varje ord du säger
lystrar till varje känsla du har
bejakar dina varje viljor

min åtrå är Dig trogen
du äger mitt stånd

för dig att bruka
eller obruka

hur länge du så vill

böjandes mig ned
pussandes dina tår

dina fossingar

drunknandes i ditt sköte
längs dina pussförda ben

nåendes paradiset
din smak

även efter
du med annan

nått extas























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-16 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP