Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Okej?

 


Jag är absolut inte bäst och troligen kan det väl vara allra bäst så!


Jag är nog däremot ganska okej och det kan ju faktiskt vara helt okej! Att vara okej är ju även okej om man tycker att det är okej att någon är ...ganska okej.


Skulle man eventuellt vara bäst i någons ögon, så innebär ju inte det automatiskt att man är bäst i andras ögon. Så det bästa är nog återigen att man är ganska okej i de ögon som tycker att det faktiskt är helt okej att vara okej!


Men nu kan det det ju hända att många "egon" vill hävda att just de är bäst på att vara okej? Det kan ju vara okej, om att vara bäst är synonymt med helt okej, även för den som själv tycker hen är bäst.


Men det är aldrig okej att själv tycka att man är bäst, det är möjligtvis okej om man skulle anses vara .. extremt okej?


Okej?


Copyright © AndLou




Övriga genrer (Kåseri) av AndLou VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-18 18:41



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Roande vridande och vändande, kan man kanske kan man vara lagom bäst..
2021-06-18

  Kungskobran VIP
Det är Jantelagen som gäller, ”du skall inte vara förmer”
Förmodar att OK är ok.
2021-06-18

  Sparvögat VIP
Du är väldigt Okej AndLou…
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP