Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknatt


Tallarnas
svarta siluetter

Sträcker sig mot
en ljus himmel

Natten andas
tyst och sval

Vaket öga
ser månens gula
lysa
mellan stammar

längre bort mot
havet och stranden

I ännu en vaknatts
magiska sken










Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-20 01:52



Bookmark and Share


  ULJO
Om vaknatt beror på värmen kan det ju vara accepterat
2021-06-20

    Lena Staaf VIP
Vaknatten är som att leva i en annan värld. Fint beskrivet!
2021-06-20

  alicja lappalainen VIP
vaknatten med många sinnesintryck
2021-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Det märkliga är - i alla fall är det så för mig - att mitt i vaknätternas hetta finns det en ljuvlig svalka. Från Guds närvaro. Han är all trösts Gud. Hans namn är Jesus.
När det har varit som värst har det lugn och den frid Han åstadkommer fått mig att uppleva en lycka jag sällan erfar dagtid.
2021-06-20

    Steff...
Så vackert fint
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP