Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarkänsla

 


Värmen är här


glädjen likaså


sköna sommardagar


 


Vi lapar sol


nere vid stranden


tar dagen med ro


 


Vilar i skuggan


under den stora eken


bland blommor och blad


 


Äter matsäck


på rödrutig filt


har picknick i det gröna


 


Inget smakar så gott


som medhavd mat


en dag som denna


 


Mätta nöjda belåtna


möter vi kvällen


när solen går ner


  




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-20 12:35



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
När solen dunsar ner på filten
i skuggan

myggornas krig
om vårt blod.
+
När solen dunsar ner på filten
i skuggan

brända skinn vilar i skuggsidan.
2021-06-25

  Feliaxel VIP
Skönt med sommar
2021-06-21

  ULJO
Härlig nu
2021-06-20

  Öknens Ros VIP
Härliga sommar! :)
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP