Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNINGENS MINUT

Badar i bittra tårar

salta  smaken 

av sanningens minut

osagda sanningar

gömda i vrårna

skulle slå ihjäl

tiden stryper långsamt

ouppnåeliga drömmar

innan livets slut

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-06-22 17:46



Bookmark and Share


  Susen VIP
Känslostarkt. Väldigt berörande
2021-06-23

  Feliaxel VIP
Gamla sanningar kan vara svårt att ta till sig
Starkt berörande rader
2021-06-23

  Öknens Ros VIP
Gamla sanningar kommer upp till ytan, men kan inte uttalas högt.
2021-06-23

  ULJO
Starkt berörande skrivet
2021-06-22

    Lena Staaf VIP
Koncentrerad dikt med ett starkt och nästan hotfullt budskap. Sanningar som inte tidigare fått uttalas men nu värker fram?
2021-06-22

  Kajan VIP
En obeveklig kraft finns i skeendet som beskrivs, mycket bra återgivet är det.
2021-06-22

  Ulf Carlsson VIP
Komposition med tre strofer och med uddrim och slutrim som koncentrerar det dystopiska budskapet.

2021-06-22

  Cikoria Blå VIP
Berörande
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP