Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text om sorg som tynger


Sorg

Sorg färgar horisonten
mörka moln stryker fram

I hammock vilar jaget
närheten spelar roll

Upptäckarlust, hanske
men vad nytt under himmel

Crescendo på Crescendo
genom min kropp darrar

Vill upptäcka på nytt
mig själv som mig själv

Men sorg färgar själen mörk
tynger ner

Tvätta tvätta sorgkanter vita
låt det rätta komma fram




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-23 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP