Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eget


Midsommartid

 En efter en
låses de stela lederna upp
av rörelserna som görs
på en brygga

Blicken når bergen
genom molnen
tränger sig solen fram
får mig att kisa

Andmamman balanserar
med tre ungar
på en sten

Kvi vitt, kvi vitt
hörs från trädet
intill fågelholken

Tanken rör sig
omkring nyval
eller talmansrunda
när en svartvit flugsnappare
landar i gräset

Den får mig att
tänka på dig
dina samtal med fåglarna
och på den lilla flickan
som sökte lugn i sommarnatten
på en brygga

Mörkret har paus nu
i juninattens ljus. 

©Eva Hedlund fd Langrath 2021




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-06-24 17:07



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint :)
2021-06-25

  Nils-Robert
Så fin naturpoesi där tankar flyter mellan nu och vardagen
2021-06-24

  M.A.J.R
Politik är en lek som förblir densamma, bara det att dagarna är olika från varandra.

Jag gillar det lugn man finner i dina ord.
2021-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP