Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

Drog pluggen ur hålet innan det sprang hårt inåt.
Lät tankarna rinna ut.

Låter ryggraden hitta hjärnstammen.
Väntar in smärtan i ländryggen medan solen värmer tårna.
Orden lagrar sig i munnen.
Vänder, vrider, sig ur greppet. Landar i diskhon.

Torktumlaren tonsätter.
Doft av parfymfritt tvättmedel smeker ögonlocken. Renhet.
Väntar in mitt jag. Kommer sen.




Fri vers (Fri form) av TinaNahkuri VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-24 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TinaNahkuri
TinaNahkuri VIP