Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla du

Du tror dig vara listig
flyttar dig bit för bit
i tron på din osynlighet

Så smiter du in
som en vessla snabb

Gömmer dig en stund
och så kastar du dig ut
från boet

Och här sitter jag och ler
och tittar på föreställningen
som du lilla fågel bjuder på




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-06-25 03:46



Bookmark and Share


    Steff...
så fint o ja så är dem
trevlig midsommarsol på er:-)
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP