Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eget


Haiku

Lila och gula

blomster dansar i vinden

oklädd är stången

©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 

 




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-26 13:13



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket fint
2021-06-27

  Nils-Robert
Så fin haiku om midsommar. Riktigt bra gjord.
2021-06-26

  Bibbi VIP
Så fin.
2021-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP