Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In the woods


giant in ball gown
my soul is dancing
with all the trees




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-26 18:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livsglädje!
2021-06-28

  Blomma-Stjärna VIP
trädglad vindkram!
2021-06-27
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP