Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslorus. Sommar, sol och bad. Sitta vid en strand och se vågorna rulla in mot stranden. Så rogivande för både kropp och själ!


Känslorus!

 

Vågor flödar in

rogivande

fyller på känslorus

flödar ut

genom venerna

i ett blodomlopp

sinne kropp och själ

fylls på

med livskraft




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-29 08:27



Bookmark and Share


  ULJO
Vågor skapar lugn
2021-06-29

  Feliaxel VIP
Håller med där
2021-06-29
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP