Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Allt absolut allt har en baksida

Inte världens smartaste kille eller hur? tänker ni
Men faktum är att många har börjat sin bana mot de intellektuella höjderna genom att inte inte kunna släppa de basala funderingar de hade som barn.
även de mest religiösa människor man kan tänka sig har djupt där nere en liten djävul som ibland gör sig påmind det är enbart uppfostran och umgänge med äldre som tämjer den lilla djävul som bor där nere.
Jag som försöker kritiskt granska mig själv ibland har jag tankar som jag inte kan uttala ens för mig själv.
En numera avliden vän till mig sade Dante har i sitt helvete reserverat ett särskilt ställe för sådana som du. Du tillhör de ljumma. Och visst ligger det något i det.
Jag har en utpräglad tendens att hålla med senaste talaren. Även om jag inte haft samma uppfattning. När jag arbetade och chefen kom med ett dumt förslag var jag oftast den som svarade -Ja men. Tydligen var detta svar som cheferna ogillade allra mest Fick jag klart för mig långt senare. När jag tydligen enl gammal indiansk sed skulle försöka namnge mig själv (enligt riktig sed är det ju naturligtvis stammen som skall namnge i enlighet med hur den uppfattade sin stammedlem) hur som det fick bli namnet HALVDAN det kändes för mig riktigt och jag menar riktig passande eller skall vi säga adekvat för att visa att jag kan svänga mig med "fina" ord
Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-30 20:37Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finns det en "baksida" så måste det ju också finnas en "framsida".
Också chefen måste inse att det finns svagheter i alla förslag - alltså säger man "ja" och sedan "men"!
2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP