Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epicedium

Natten faller,
och stjärnorna med den
Vinden klyver luften
vind tar mig

Det drar in,
och stjärnor faller
Alldeles för dödligt
allt för nära min

Och vad tog mig,
mer än tid?
Vad tog mig mer än stjärnan
som slocknade precis vid min?




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-30 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP