Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergivna huset

 

Dörrarna slår

Vindarna drar igenom  trasiga fönster

Länge sen

Var liv

inom husväggarna

Någon bodde där

Lycklig glad

Bekymringar 

Fanns inte

Kärleken var varm

Tiden gick

Plötsligt försvann strömmen

Huset blev mörkt

Inget blev betalt

Ett  helt liv blev borta

Övergivna huset står kvar

Skogens träd 

har gömt

Huset 

Ingen vet något mer

Allt gått i glömska




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-01 08:19



Bookmark and Share


  Trädskugga
Klassisk tragedi, till ljuset men ändå ned i mörkret, en ödslig träffsäker ton
2021-07-06

  alicja lappalainen VIP
en övertygande bild av tomhet och övergivenhet
2021-07-01

  Sparvögat VIP
Övergivna hus kan åter väckas till liv…
2021-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP