Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH NATT FÖRBLIR

När dagen

slutit sina ögon

och natt förblir

hindren fallit

under tidens gång

sanning blivit sann

möts vi åter

uti  kroppars lek 

dansar tätt intill

blir till ett

i ljus och hopp

läser kärlekstecken

präntade i blod

för evigt liv

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-07-05 17:31



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, kärleken är högst å lever genom en levande tro och ett obändigt hopp!
Så valde jag att formulera mig om din kärleksfulla dikt!
2021-07-07

  Anya VIP
Så vackert om det finaste möte. Läser din dikt högt. Den är vacker.
2021-07-06

  Feliaxel VIP
Sensuellt vackra rader
2021-07-06

  Öknens Ros VIP
Så fint om kärleks ljuva möte mellan två älskande.
2021-07-06

  Kajan VIP
Mycket vackert ! En fin läsning om kärleken den stora.
2021-07-05

  Blomma-Stjärna VIP
så sinnligt vackra kärleksord
- en ren kärleksformel
2021-07-05

    Lena Staaf VIP
Närhet och kärlek som leder till försoning från dagens plågor. Väldigt fint skrivet!
2021-07-05

  Sparvögat VIP
Underbart faller dina ord i kärlekens namn…
2021-07-05

  Susen VIP
Så fina kärlekstecken du tecknar, en värme sprider sig av orden
2021-07-05

  Marita Ohlquist VIP
En jättefin text som berör mig som läsare.

2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP