Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotfästet

tappade det
letade
fann det
inte
vacklar kring
bygger nytt
bättre?




Fri vers av Linil VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-01 21:00



Bookmark and Share


  Tomas Brink
Snyggt! Tappar hoppet och finner det igen i samma mening. Bravo =)
2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP